OPERACIJA JE PROŠLA U NAJBOLJEM REDU: Božo Vrećo ne krije sreću zbog majke Mile (FOTO)

Pevač sevdalinki Božo Vrećo na svom Instagram profilu nedavno je rastužio fanove objavom da mu majka Mila boluje od karcinoma i da će uskoro morati na operaciju.

U opisu fotografije poznati muzičar objavio je emotivnu poruku i poručio publici da budu uz njega i pridruže se njegovim molitvama da sve bude u redu.

Božo se danas oglasio i otkrio da je njegova majka izašla iz bolnice i da se njegova božićna želja ispunila - Mila se oseća dobro!

- Samo da vam nešto kažem, moja božićna želja se ispunila, majčica danas izašla iz bolnice, hrabra moja srna, umiljava se na mom ramenu, poželela me, pa mi stiska ruku da vidim da je snažna, a ja je ljubim niz hodnike i kroz sve te liftove i labirinte, poneka suza se otkotrlja al' neka je, to duša srećna sija jer mi je živa i diše i šapuće i korača svojim hitrim svilenim korakom, hvala svima vama, dobri moji, jer su i vaše molitve i dobre čiste misli uticale na to da je moja srna u mom, voljenom zagrljaju danas. Sve je lakše kad je kod kuće, u našem gnezdu ljubavi! Bože, hvala ti!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vreco Bozo (@bozovreco)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: bozovreco/Instagram

Pogledajte još