Za nedelju, 18. jul 2010.

BEOGRAD, 18. jula 2010. (Beta) - Dnevni listovi se na naslovnim stranama današnjih izdanja bave predstojećim objavljivanjem mišljenja Međunarodnog suda pravde o proglašenju nezavisnosti Kosova i drugim domaćim političkim i ekonomskim temama.

VEČERNJE NOVOSTI - O nabavci novih aviona: "Srbija bira krila". Posle saveta Međunarodnog suda pravde opet o statusu Kosova, ocenjuje list u tekstu: "Kosovo ravno do - Njujorka". Krenuo drugi turistički talas: "Kolone ispred rampi".

POLITIKA - U razgovoru za list predsednik Hrvatske Ivo Josipović kaže: "Vidljiva uzlazna linija" u odnosima dve zemlje. Posle obeležavanja 20 godina od postojanja SPS-a list piše "DS plus SPS, zar je i to moguće". U okviru ekonomskih tema list piše o težnji države da smanji broj nezaposlenih i iznosu prosečne plate u Srbiji.

PREŠ - Posle objavljivanja transkripata prisluškivanja u akciji "Kraba", list postavlja pitanje ministru zdravlja Tomici Milosavljeviću: "Šta je ovaj čovek: Lekar ili monstrum?". "Tadić je maštao o Kim Bejsinger, a završio s Dačićem", o zaokretima srpskih stranaka i političara.

tmo/dar

Pogledajte još