ISPOVEST U ZALAGAONICI: Ljuba Pantović ćerku uporedila sa jabukom (VIDEO)

Veliki šef je u toku dana poslao pismo na adresu Bele kuće, a to je posebno obradovalo zadrugare zato što im je stiglo obaveštenje da je zalagaonica otvorena i samim tim im dala mogućnost da zarade novac kako bi sebi obezbedili sve što im je neophodno za normalno funkcionisanje.

Pojedini ukućani bili su veoma kreativni, pa su radnici zalagaonice predstavljali šta su u toku nedelje napravili u radionici. Međutim, Ljuba Pantović je svojim postupkom šokirala sve prisutne kada je unutra unela jabuku uz pomoć koje je opisala u kakvom se začaranom krugu nalazi njena ćerka Aleksandra Subotić, uključujući i njenog dečka Davida Dragojevića.

- Ova devojčica je ušla ovde. Ona ništa ne vidi, zato što je mlada i zato što ništa ne vidi svojim očima, stavila je naočare. Malo je nastradala. Nas dve ne pričamo mnogo, ali se dobro razumemo. Moja ćerka je pod tuđim uticajem, ona je rekla za svoju drugaricu da je brakolomnica. Smatram da je Luna uvek bila tu. Ja mojoj ćerki ne uzimam za zlo, sedela sam i slušala kako David njoj komanduje. Ona je pod gasom i podstakivanjem, gde je ona već tri meseca žrtva. Tako sam ja odreagovala kad sam rekla da ne mogu više da budem u prisustvu osobe koja je meni nanela mnogo zla - iskrena je bila Ljuba.

Izvor: Pink.rs
Foto: Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još