ZATRUDNELA SAM SA 16 GODINA I UŠLA U "PAROVE" DA BIH OTHRANILA MAGDU: Aleksandra Subotić prvi put otvoreno o maloletničkoj trudnoći i tinejdžerskim danima

Aleksandra Subotić odgovarala je na pitanja fanova na svom Jutjub kanalu i osvrnula na tinejdžerski period o kom nerado govori, svesna toga da je mnogi još uvek osuđuju zbog trudnoće.

- Bila sam najgori štreber u školi, i u osnovnoj i u srednjoj, dok nisam zatrudnela u drugom srednje. Sa nepunih 17 godina sam se porodila. Tako sam bila vaspitana da sam prvo domaći radila kad dođem kući, pa sve ostalo.  Učila sam mnogo dok se nisam zasitila učenja u srednjoj školi, pa sam počela da bežim sa časova, ali me je mama vraćala na pravi put. Nisam stroga majka, ušla sam u rijaliti kao tinejdžerka da bih zaradila novac za Magdalenu i mene, to mi je bio najbrži način. U osnovnoj školi nisam izlazila uopšte, a u srednjoj sam počela i to se završilo trudnoćom - ispričala je bivša zadrugarka i nastavila o školi:

- Kada bih dobila četiri plus, ja sam padala u depresiju. Eto kakav sam đak bila. Moj deda je bio član "Menze" - pohvalila se Aleksandra, očigledno misleći na Mensu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još