ŽIVOT IMA ZABAVAN SMISAO ZA HUMOR: Ana Mihajlovski uputila šaljivu poruku za dobro jutro (FOTO)

Šarmantna voditeljka emisije "Pinkove zvezdice", Ana Mihajlovski je zbog prirode posla kojim se bavi, retko u mogućnosti da ima redovan san. Ako se na to dodaju i mala deca koja se probude baš onda kada vas uhvati dremež, vikend dobija potpuno drugačiji smisao.

- Volim svoju decu, obožavam! Nista na svetu ne volim kao njih, oni su moji andjeli, snaga, ceo svet.. Ali, dok spava tako bezbrižno, a mene je držao celu noc budnu, tako bih ga "slučajno" tresnula da se probudi, jedino što znam da ću otvoriti vrata pakla zvanog - besno dete ceo dan - napisala je Ana na svom Instagramu poruku koju sve mame razumeju.

Međutim ono što je dodatni "problem", jesu navike koje vas i subotom "teraju" da rano ustanete.

- E, onda dodje vikend. Nekako baš taj dan, ta moja navika ustajanja odluči da stupi na snagu. To ustaje u 06.00! To skače iz kreveta, pravi kafu, prženice, hoće i usisivač malo da upali! To puno snage, volje za životom, to budi decu, leti... sve do 19h. Onda zaspim sedeći. Ali, ne lezi vraže! Isti taj mali nekako namiriše san, dođe da me tresne nekom puškom ili mačem po glavi, sad je on u jeku svoje snage.. to trči, to ludo, to bi da usisava, da se nosi, vrti, ljulja i sve to opet do 01.00 - iskrena je Mihajlovski.

Ovako šaljiva Anina poruka za dobro jutro, oduševila je njene pratioce na Instagramu, koji su joj poručili da se pronalaze u svemu što je napisala.

Verujemo da voditeljka uspeva da isprati ovakav životni tempo, jer kad god je gledamo na malim ekranima ona zrači pozitivnom energijom. Tako da, šta god da je uzrok tome očigledno joj prija.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Volim svoju decu, obozavam! Nista na svetu ne volim kao njih, oni su moji andjeli, snaga, ceo svet.. Ali, dok spava tako bezbrizno, a mene je drzao celu noc budnu, tako bih ga "slucajno" tresnula da se probudi, jedino sto znam da cu otvoriti vrata pakla zvanog- besno dete ceo dan. Ovaj metabolizam ima cudnu naviku da se pokrene bas kad ne treba. Svako jutro snuzujem sat od 6am do 7:15am. Vucem se kao mrcina, nemam pojma gde mi je auto! Kad ga nadjem cesto shvatim da nisam kljuc ponela, pa se vracam do stana i sve to dok me oni gledaju kao ludacu.. E, onda dodje vikend. Nekako bas taj dan, ta moja navika ustajanja odluci da stupi na snagu. To ustaje u 6am! To skace iz kreveta, pravi kafu, przenice, hoce i usisivac malo da upali! To puno snage, volje za zivotom, to budi decu, leti... sve do 19h. Onda zaspim sedeci. Ali, ne lezi vraze! Isti taj mali nekako namirise san, dodje da me tresne nekom puskom ili macem po glavi, sad je on u jeku svoje snage.. to trci, to ludo, to bi da usisava, da se nosi, vrti, ljulja i sve to OPET DO 1am! Insomnicar mamin ljubi ga majka! Onda opet legnem iz fazona: "Sutra ces da spavas skote bar do 9am"! Pre toga obavezno pogledam neku preglupu seriju da odmorim mozak( citaj ubijem jos neku sivu celiju) jer- mogu da spavam dokle hocu! Nedelja, 6am.. eto meee👁👀! Opet puna snage! To djipa iz kreveta, dok ovaj mali hrce kao deda sa devijacijom, to ide u pekaru, to bi moglo komotno i na trening oko 7am! Zivot ima zabavan smisao za humor..-"@:8-&.!7:&@-@"-@9:)!/@!! Dobro jutro sveetee! 👀👁

Објава коју дели Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) дана

Autor: Nadlanu.com/M.T.
Foto: an_amihajlovski/Instagram

Pogledajte još