Vanvremenski komadi na 14. Magic Nightu u Vrnjačkoj Banji

Četrnaesti Magic Night održan je ovog vikenda u velelepnom hotelu Zepter, u jednom od najvećih i najimpozatnijih u Vrnjačkoj banji. Bogatim modnim programom sastavljenim od četiri revije domaćih dizajnera prisutnima je bila ponuđena inspracija kako da se obuku i stilizuju za najluđu noć.

Manifestaciju je otvorila revija mlade dizajnerke Dijane Jovičić koja je vanvremenskim komadima i dobro odabranom muzikom predstavila svoju kolekciju pod nazivom "Skin".

Modna kuća Allegra i kreatorka Tanja Šepić predstavili su kolekciju koja je nosiva kako u poslovnim, tako i u svečanim prilikama.

Ono što je bilo interesantno jeste da su modeli kao modne aksesoare nosili upravo Tesla Light Wear naočare kompanije Zepter. Ove naočare su veoma korisne jer štite oči od stresa i visokoenergetskih zračenja. Mogu da se nose u svim vremenskim uslovima, danju i noću, u toku vožnje ili korišćenja kompjutera.

Modna kuća Balextra sa svojim minimalističkim stilom, elegantnim i sofisticiranim detaljima brine da sve dame zablistaju svakoga dana u najlepšem svetlu. Moda, kvalitet i stil je svakodnevni zadatak uspešnog i kreativnog Balextra tima.

Kao šlag na tortu revija Bate Spasojevića zatvorila je ovogodišnji Magic Night u Vrnjačkoj banji sa velikim stilom. Hero Icons 2 kolekcija, koja je napravila veliki "bum" u javnosti inspirisana je jakim ličnostima iz okruženja, ili osobama herojima i ikonama iz nekog drugog perioda ili epohe. Ljudima koji su načinom svog života i vizuelnim identitetom ostavili trag i obeležili jedno vreme u kome su živeli i stvarali.

Pored zvaničnog programa učesnici Magic Night-a imali su priliku da posete znamenitosti Vrnjačke banje kao i vinariju Grabak gde ih je dočekala prijatna atmosfera, vino i muzika.

Na ovom putovanju u čarima Vrnjačke Banje uživali su Aleksandar i Jelena Gajšek, Aleksandar Gajović sa suprugom Tanjom, Vesna Jugović i drugi.

Magičnu noć kao voditeljski par začinile su Ivana Stanković i Ivon Jafali. Po završetku modnih revija usledila je Magic Night žurka gde su se učesnici, novinari i zvanice zabavljali uz živu muziku do kasno u noć. Još jedno nezaboravno magično putovanje ostaje kao trajna uspomena.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.