ISKRENI DRUGARI: Dragana Mitar se jadala Pavlu Jovanoviću, on je tešio (VIDEO)

Dragana Mitar se u prvi mah potresla kada je na vratima Bele kuće ugledala svog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića, ali ju je zabrinutost zbog toga kako će njen muž reagovati što se našla pod istim krovom sa njim brzo prošla. Ona je prošle noći razgovarala sa njim u krevetu, a danas su rešili da se osame i prošetaju.

Dragana i Pavle su dugo razgovarali, a tom prilikom su otkrili koliko su bliski. Prvo su pričali o njihovim zajedničkim prijateljima, a zatim je Dragana pričala svom mužu Siniši. S obzirom na to da su njih dvoje često šaputali, nije se mogao čuti ceo razgovor, ali se moglo zaključiti da je njen odnos sa suprugom jako hladan.

Dragana je otkrila da je Sinišu dodala u svoje kontakte podrške zato što nije htela da eksponira svoju porodicu, ali i da su imali dogovor da joj on šalje stvari koje su "još kod njega, a ne kod njenih roditelja". Ona je zatim progovorila o svađama koje je imala sa mužem pred ulazak u rijaliti.

- Kada sam potpisala ugovor gorela je kuća, bio je haos. On je rekao da će da... Jocu - rekla je Dragana, a zatim je dodala da se bojala ulaska u rijaliti jer je znala da će briga oko deteta spasti na njene roditelje.

Dragana se u jednom trenutku rasplakala jer joj nedostaje sin, a Pavle ju je zagrlio. On je temu nakon toga skrenuo na odnos Dragane i Marka Miljkovića sa kojim su je mnogi povezivali.

- A ono u izolaciji što si sedela u krilu? - pitao je Pavle.

- Ne, to smo jeli palačinke. Ja sam baš zbog tih priča uvek vodila Natašu sa sobom. On je rekao za stolom da sam ja njegov tip devojke. Ja sam rekla da mi je on simpatičan, a on toga su napravili tragediju. Ništa ja ovde nisam uradila, niti ću. Imali smo jednu svađu, ali ništa me loše nije savetovao - pravdala se ona.

U daljem razgovoru su njih dvoje otkrili da su poslednji kontakt imali pred njen ulazak u "Zadrugu", a Dragana je bila ravnodušna po pitanju toga šta će se desiti između nje i njenog muža kada izađe iz rijalitija.

- Šta će biti kada izađem, ne znam. Mogu samo da nagađam. Ja ću biti kakva sam i do sada bila - prokomentarisala je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još