NAJBOLJI NOVOGODIŠNJI PROVOD: Kako će horoskopski znaci obeležiti kraj godine

Ako niste sigurni gde ćete biti za Novu godinu, zvezde će vam to otkriti.

Ovan

Pun samopouzdanja i hrabrosti, Ovan će predvoditi novogodišnje slavlje, bilo da se ono dešava u baru ili kod nekoga kući. Slaviće sve do jutarnjih časova.

Bik

Praktičan i pouzdan, Bik će se radije odlučiti za pritajenu večeru kako bi izbegao preterano napijanje i svu dramu koja zbog toga može da se desi.

Blizanci

Bliznaci će najverovatnije podleći svojoj nestašnoj strani i pridružiti se ljudima kojima je novogodišnja noć povod da izvade sve svoje petarde i zapale nebo.

Rak

Većima emotivnih Rakova odlučiće se za mirno veče sa dragom osobom i zaobići će sve divlje žurke na koje su pozvani.

Lav

U pitanju je veoma produktivan znak koji će poslednje minute 2017. godine provesti u sređivanju novogodišnjih rezolucija.

Devica

Device će dati sve od sebe da pripreme nezaboravnu žurku za ulazak u 2018. godinu za svoje prijatelje i porodicu.

Vaga

Vage su izuzetno druželjubive i daju sve od sebe da budu život nečije druge žurke. One će novogodišnju noć provesti na brojnim Instagram, Tviter i Fejsbuk profilima svojih prijatelja.

Škorpija

Škorpije su veoma lojalne i imaju veoma blisku grupu od nekoliko prijatelja i sa njima će najverovatnije provesti poslednje sate stare godine.

Strelac

Kao neko ko ne može bez pustolovine, Strelac će verovatno biti na gradskom trgu i to u njegovom samom centru i odbrojavati poslednje sekunde zajedno sa milion drugih ljudi.

Jarac

Jarčevi vole tradiciju i najverovatnije će novogodišnju noć provesti sa porodicom i držaće se tradicionalnih rutina kao i svake prethodne godine.

Vodolija

Da li znate ko neće slaviti Novu godinu? Nezavisne Vodolije odbijaju da prate bilo kakve trendove i masu.

Ribe

Ribe su zaljubljene u zaljubljenost i novogodišnju noć provešće razmišljajući o stvarima koje su mogle da se dese u 2017. Verovatno će biti ušuškane u krevet i razmišljati o savršenom novogodišnjem poljupcu koji će voditi ka velikoj romansi o kojoj će pričati svojim unucima.

Izvor: Telegraf
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.