NOVOGODIŠNJA TOALETA: Odevene u šljokice i osmeh

Kao nikada ranije okruženi smo zlatnim i srebrnim sjajom, pa su u drugom planu dve dosad najpopularnije boje kada je reč o novogodišnjoj toaleti - crvena i crna. One su, doduše, i dalje odličan izbor za svečane prilike, a pogotovo kreacije od čipke, tila i satena. Na raspolaganju su vam čipkasti kombinezoni, bluze, duge suknje, kratke i duge haljine... Uz minđuše čija dužina premašuje liniju ramena, ostavićete utisak otmene i moderne osobe.

Kombinacija crne boje i srebra je apsolutni hit. Ovaj modni diktat možete da ispratite noseći srebrnu tuniku sa crnim kožnim pantalonama ili helankama, crnu bluzu uz široke plisirane pantalone, plisiranu haljinu uz crne čizme dužine iznad kolena...

Ovo je prilika da ponesete odeću od providnih materijala i ukrašenu kristalima, gotovo scensku, a da to ne bude propraćeno negativnim komentarima. Devojke mogu da eksperimentišu i sa haljinama sa pregršt resa, dubokim izrezima na leđima, kompletno srebrnim stajlingom kao iz naučnofantastičnog filma... Još ako se naoružate efektnim svetlucavim torbicama čvrstih formi, biće to tačka na željeni izgled.

Podrazumeva se, nijedna svečana toaleta ne može da vas toliko ulepša i naoruža samopouzdanjem koliko iskren osmeh u društvu dragih osoba.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još