DRAGANA SA ZORICOM I ZLATOM ŽESTOKO IZVREĐALA PAVLA: On je lud, nakačio se na mene kao parazit! (VIDEO)

Zorica Marković, Zlata Đurković i Dragana Mitar ispred vrata su ogovarale Pavla Jovanovića i složile se oko mišljenja da je on jedan veliki lažov.

Nakon što je Jelena Krunić rekla kako poznaje vlasnike pojedinih splavova koje Pavle pominje, te da on nije suvlasnik, kako se predstavlja, povela se priča između Dragane, Zorice i Zlate.

- Došao je jer je opsednut ovom ženom (Draganom) i da bude poznat. Od momenta kad je ona iznela sve iz sebe, ona je druga osoba. Ona je počela da se smeje - rekla je Zorica.

- On je lud. Na radiju priča lažurije! Najveća tragedija je što se nakačio na mene, čitav život da bude parazit! On je došao ovde da meni pomogne, kakva pomoć?! Što nije ušao Siniša da mi pomogne? - nadovezala se Dragana.

- Izgovoriti rečenicu: "Ja sam suvlasnik"... A Jelena kaže da laže. On se tako svima predstavlja očigledno - pričala je Zorica.

- Srećko ima 50 odsto, on ima 10 ili 15... Kakvi oldtajmeri od 25 hiljada, gospode Bože! Kaže da mi treba da se držimo zajedno, pa ja se ne družim sa bivšima! - nastavila je Dragana.

- Ja sam jako razočarana u čoveka. A učinio mi se ok u prvi mah - priznala je Zorica.

- Kad bi se Siniša uključio uživo u program, to bi bilo najbolje! Pa pobegao je u sobu kad je došao Siniša sa detetom - rekla je Dragana.

Pogledajte snimak:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još