ISKORISTI ŠANSU KOJU TI JE BOG DAO NA PRAVI NAČIN: MC Stojan objavio fotku sa Darkom Lazićem i uputio moćnu poruku!

MC Stojan odlučio je da se sastane sa dobrim prijateljem i pevačem Darkom Lazićem te se pohvalio na Instagramu i oduševio fanove.

Naime, Darko Lazić je pre nekoliko meseci doživeo tešku saobraćajnu nesreću a nakon više od mesec dana ležanja u Kliničko-bolničkom centru Zemun i oporavka u banji konačno može da se posveti prijateljima i porodici bez čije podrške bi se teško oporavio i dobio motivaciju za život.

Podsetimo, MC Stojan i Darko su 2017. godine objavili duet pesmu "Mein schatzi" i za kratko vreme osvojili srca publike i milione pregleda na Jutujubu. Njihova saradnja je bila pun pogodak a numera još uvek dovodi atmosferu do usijanja u klubovima.

Reper je odlučio da se nakon dužeg vremena vidi sa nekadašnjom "Zvezdom Granda" a njihova zajednička slika napravila je pometnju na Instagramu.

- Čovek koji ne pravi greške obično ne radi ništa. Ti si uradio mnogo toga i treba da budeš ponosan na sebe! Imas jedno dete, drugo je na putu, imaš dosta hitova iza sebe koji će se još dugo pevati, imaš priliku da napravis još bolje pesme i da radiš ono što najviše voliš, da pevaš. Iskoristi šansu koji ti je Bog dao na pravi način. Voli te drug.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: mc_stojan/Instagram

Pogledajte još