REPER PREKINUO NAGAĐANJA: MC Stojan demantovao glasine da je homoseksualac (FOTO)

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, našao se u žiži interesovanja javnosti kad se u rijalitiju "Elita" povela priča o njegovoj seksualnoj orijentaciju, te su iznesene tvrdnje da je reper homoseksualac.

Naime, učesnica rijaltija, Jovana Cvijanović, otkrila je da je bila u vezi sa poznatim reperom, i tvrdila da ju je MC Stojan ostavio zbog dečka.

Marko Janjušević Janjuš raspravljao se sa Jovanom i tom prilikom istakao da mu je ona rekla da je MC Stojan gej. Nakon toga, Jovana se pravdala da to nije izgovorila, već da je tako nešto Janjuš izgovorio kada su pričali jednom prilikom.

- Otkud ja znam da je to istina - kazao je Janjuš.

- Pa, rekao si da si ti čuo - poručila je Jovana.

- Ja čuo? Bože dragi. Rekla mi da je MC Stojan gej - istakao je Janjušević.

- Nisam to rekla - poručila je Jovana.

- Jesi mi rekla da ima dečka? Da si mu ti paravan da se opere - kazao je Marko.

- Nisam ti to rekla - uzvratila je Jovana.

Nakon ovoga, MC Stojan oglasio se na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

- Sve možete da kažete za mene, znam ja da biste vi to voleli, jer vas ima pun ku*ac. Ali, ovo što pišete mi je jako zanimljivo, znate zašto? Pa, mili moji, ja više volim pi*ku od Marije Šerifović. Okrenite se Bogu, idite jednom nedeljno u crkvu, idite u prirodu, poslušajte ljude koji žive na selu, možda nešto i pametno naučite. Ja sam dosta od tih poštenih ljudi naučio. Prestanite da degradirate već ionako degradiranu omladinu, i, da, hvala mojim roditeljima koji su me naučili pravim vrednostima i lepom vaspitanju - napisao je MC Stojan.

Foto: mc_stojan/Instagram
Foto: mc_stojan/Instagram

Izvor: Blic.rs
Foto: mc_stojan/Instagram

Pogledajte još