VELIKI ŠEF ODLUČIO: Bane Čolak kažnjen oduzimanjem nedeljnog honorara zbog kršenja pravila Bele kuće (VIDEO)

Još uvek se prepričavaju burni događaji sa sinoćnje žurke u rijalitiju "Zadruga 2". Veliki šef se nekoliko puta oglasio, stigle su kazne, a urađena je i raspodela novca pod komandom novog vođe - Marijane Zonjić.

Prošle noći je došlo do žestoke svađe između Zerine Hećo i Baneta Čolaka prilikom koje je on zapretio da će svojoj bivšoj devojci oduzeti dete. Kada je obezbeđenje pokušalo da ga odvede u zatvor ne bi li se smirio, on je odbio da ide, pa je uništavao inventar da bi iskalio bes. Veliki šef je odlučio da Bane snosi posledice zbog grubog kršenja pravila Bele kuće.

- Zadrugari, toliko puta je rečeno da se pravila života moraju poštovati. Noćas je jedan od vas dao sebi za pravo da se ponaša bahato i uništava imovinu. Bane je prvo spomenuo Zerinino dete, što je kažnjivo, a zatim se svađao sa zaposlenima i odbio da ode u zatvor. To mu nije bilo dosta, pa je uništavao imovinu. Bane, ukoliko nisi shvatio, odlazak u zatvor nije fakultativan. Napominjemo još jednom, kada obezbeđenje kaže nekome da mora da ide u zatvor, neophodno je da odmah ode bez pogovora. Odlučili smo da Bane bude kažnjen nedeljnim honorarom - pročitala je pismo ovonedeljni vođa Marijana Zonjić.

Bane je nastavio da se besramno pravda i govori da nije zaslužio da ide u zatvor, a onda je Miljana Kulić razotkrila još jednu njegovu laž.

- Kleo mi se sinoć da joj nije spomenuo dete, a sada čujem da jeste. Ja ga tu branim i pričam da ne treba da ide u zatvor, treba da ga je sramota. Lažeš kao pas. Ja se ponižavam zbog tebe - bila je ljuta Miljana.

Marijana Zonjić je danas morala da ispuni svoj prvi zadatak kao ovonedeljni vođa. Veliki šef je poslao novac za nedeljne troškove, a Marijana je odlučivala koliko će koji zadrugar dobiti para.

- Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Prošle nedelje ste kažnjeni smanjenjem budžeta od 700 dinara. Vođa treba da prema zaslugama od prošle nedelje odluči koliko će ko dobiti novca - navedeno je u pismu.

Čim je saznala da će ove nedelje biti na čelu crnog stola, Marijana je najavila da će najmanji budžet dati svima koji su i njoj dali, a to obećanje je ispunila. Ona je nemilosrdno podelila najmanje budžete Zerini Hećo sa kojom je u sukobu, ali i svom bivšem dečku Adamu Đoganiju koji sada u srećnoj vezi sa Natašom Moskvom.

S obzirom na to da je Marijana prošlu noć provela u suzama kada je saznala za vezu Lune Đogani i Marka Miljkovića u koga je bila zaljubljena, njih dvoje su očekivali da će dobiti najmanje novca, ali su bili iznenađeni njenom odlikom.

- Dala mi je srednji budžet, ja sam očekivala da mi neće dati ništa. Celu noć je plakala - rekla je Luna dok je grlila svog novog dečka.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto:

Pogledajte još