NAPRAVITE SAME: Tri jednostavne glam frizure

Svaka od nas ima bar jednu drugaricu, koja je stručnjak da se besprekorno našminka, a sa kosom može da napravi sve što poželi. Vi sa druge strane jedva uspete da ispletete običnu kiku.

Ipak, postoji nekoliko glam frizura, idealnih za večernji izlazak ili neku specijalnu priliku, koje zaista jednostavno možete napraviti same i za svega nekoliko minuta izgledati kao da ste sate provele kod frizera.

1. Beach lokne

Ova frizura izgleda kao da zahteva sate i sate stilizacije, a sve što vam je potrebno su lak i figaro, kako biste je držale na mestu.

Nije potrebno da stavite previše laka, tako lokne neće biti ukočene i moći ćete jednostavno da ih premeštate sa jedne na drugu stranu i da u par koraka napravite različite hair look-ove. Ovo je odlična kežual frizura, ali se podjednako savršeno uklapa i u svaki elegantni look.

2. Visoki rep

Visoki rep je ponekad jako šik odabir frizure, a ne postoji ništa što je jednostavnije napraviti. Idealna je frizura za sve tipove kose, a izdužuje crte lica i daje mu vitkiji izgled.

3. Elegantna punđa

Jednostavna punđa, izgledaće veoma elegantno i prefinjeno, a neće zahtevati puno uloženog truda. Podignuta kosa i otkriven vrat simbol su ženske lepote, elegancije i senzualnosti, pa je ovo idealna frizura za neku svečanu priliku.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još