SVAKU KOMBINACIJU UČINIĆE OTMENOM: Pet jeftinih detalja koje prava dama mora da ima

Skupi odevni komadi i dodaci ne garantuju dobru odevnu kombinaciju, jer je poznato da novac ne može da kupi stil.

Modna urednica Maksin Egenberger iz Velike Britanije kaže da često dobija puno komplimenata za dodatke koje je nabavila u prodavnicama komercijalnih modnih brendova po povoljnim cenama, a kada sagovornicima kaže odakle su, obično je dočeka isti komentar: "Stvarno? Izgleda mnogo skuplje."

Za portal "Who What Wear" otkrila je o kojim se dodacima radi:

1. Mini torbica s ručkom

Bez obzira na to da li nosim farmerke ili haljinu, završni dodatak koji uvek kombinujem je torbica s ručkom. Mini modeli daju svakoj kombinaciji dašak otmenosti, zbog čega kompletno izdanje odmah deluje mnogo skuplje.

2. Svilenkaste marame

Marame od čiste svile koštaju mnogo, ali one satenske nude isti efekat. Zavežite maramu oko vrata ili je stavite na svoju omiljenu ručnu torbu.

3. Minđuše sa dodatkom bisera

Biseri su trenutno jedan od najpopularnijih trendova kada je u pitanju nakit, ali ja sam dugo njihov fan. Nosite ih uz bež pulover i komade u neutralnim nijansama, savetuje Maksin.

4. Cipele sa teksturom krokodilske kože

Ovakav materijal najčešće nalazimo na torbama, ali on postaje "it" materijal i za izradu cipela. Ovi modeli su "opušteno elegantni", a iskoristite ih kako biste dodali malo otmenosti pocepanim farmerkama, mini suknjama i cvetnim haljinama.

5. Elegantne šnale

Ne treba da potrošite sate na frizuru kako bi ona izgledala fantastično. Uz nekoliko elegantnih šnalica u vašim talasima, frizura će izgledati kao da ste većinu dana proveli u salonu.

Izvor: Stil
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.