HAOS U ZADRUZI: Kulićeve zaratile sa Đuričićem, Miljana doživela nervni slom! (VIDEO)

Već duže vreme vlada netrpeljivost Marije i Miljane Kulić prema Mikiju Đuričiću, koje su ga danima provocirale, a ove noći došlo je do žestoke svađe između ovih ukućana. Sve se dogodilo nakon izbacivanja kada je Belu kuću napustila Olja Bajrami.

U danima iza nas, Miki se trudio da ne ulazi u sukobe sa Kulićkama, zbog čega je često spuštao loptu. Međutim, to mu nije pošlo za rukom ove noći, jer se strasti među njima nisu smirile.

- J*** bre svoju mamu, pi*ka ti materina seljačka! Da li ti misliš da se ja plašim tebe? - pričala je Miljana Mikiju.

- J***** ti mamu, još jednom budeš li provocirala prva! - govorio je Miki Miljani, a onda se obratio ukućanima: Ako ste vi za to da vas Miljana j***, onda nemoj niko da mi se obraća!

Tokom svađe u dvorištu, Miljana Kulić mahala je šoljom ispred Mikija, a kroz nekoliko sekundi umešala se Marija koju je Đuričić polio čajem. To je veoma teško palo Miljani koja je počela da vrišti po dvorištu i lomi kamere i vrata.

- Dosta više! Prva je počela više! Popušiš mi k**** i ti i tvoja luda ćerka i svi koji ovo trpite! Ne pominjem tvoju ćerku! Možete da mi popušite k**** obe! Došle ste ovde da nas j***** sve! - govorio je Miki Mariji.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.