Petak, 6. avgust 2010.

BEOGRAD, 6. avgusta 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama pišu o poseti predsednika Srbije Borisa Tadiću gradilištu na mostu kod Beške, kao i o novim poskupljenjima.

BLIC - "Srbija će da gradi avio-bazu i vojnu bolnicu u Iraku", o vojno-ekonomskoj saradnji Beograda i Bagdada i poseti ministra odbrane Dragana Šutanovca Iraku. "Mora da se menja strategija prema Kosovu", za list govori predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drasković.

VEČERNJE NOVOSTI - "Gračanicu vera čuva", o tome da će manastir Gračanica biti prvi manastir na Kosovu pod zaštitiom srpskih pripadnika Kosovske policije. "Skuplje i cigarete", o novim poskupljenjima. List je objavio fotografiju predsednika Srbije Borisa Tadića u obilasku gradilišta na mostu kod Beške.

DANAS - "Počele nestašice mleka", list piše da su isporuke mleka prodavnicama smanjene za skoro trećinu. "Tadić najavio da će Srbija imati 13 mostova preko Dunava", o poseti predsednika Borisa Tadića Novom Sadu i i obilasku mosta kod Beške.

POLITIKA - "Inflacija pokucala Šoškiću na vrata", o prvim potezima novog guvernera Narodne banke Srbije Dejana Šoškića. "Kontrolori vlasti zabrinuti", za list govore zaštitnik građana Saša Janković i poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnost Rodoljub Šabić.

lji/dar

Pogledajte još