PALO POMIRENJE! Luna priznala Marku: Hoću da crknem bez tebe (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković u utorak su raskinuli vezu nakon velike svađe koja je među njima izbila te večeri. Oni su prethodnih dana govorili da ne postoji šansa da obnove romansu, međutim sinoć je ipak usledilo pomirenje.

Dok je Marko sedeo u dvorištu Luna mu je prišla kako bi razgovarala sa njim o svemu što se dogodilo. Oni su shvatili da su prenaglili i hladne glave su uspeli da reše probleme.

- Hoćeš li da slušaš svoje srce? Je l' ti lakše da ćutiš i patiš? Ja ne volim kada je neko grub prema meni, ali moraš i ti da priznaš da si i ti bio. Nije trebalo da reagujem tako. Ne možeš da pričaš da ti je stalo i da hoćeš da pričamo kada se ohladimo, koja je poenta onda? Da li ti je stalo do mene? Molim te odgovori mi! Nedostajem li ti - govorila je Luna.

- Ti si meni rekla da sam pijan, ja sam samo bio besan. Ne slušaš me. Ja sve otvoreno pričam. Nisam hteo ni stvari da ti bacam. Ovde nema bežanja od problema - odgovorio je Marko, a zatim se nadovezala Luna:

- Ja sam jutro nakon svega htela da trčim tebi u zagrljaj. Umrla sam kada sam te videla samog u krevetu. Ja ne mogu da izdržim više, hoću da crknem. Svakog dana sam sve zaljubljenija u tebe, sutra ću biti još više. Budiš u meni mir.

Ona je zatim prišla Marku i zagrlila ga, a potom su počeli da se ljube. Njih dvoje su otišli zajedno u krevet gde su čitavu noć razmenjivali strasne poljupce.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.