PROGANJALA ŽIKU: Jakšić molio producente da Miljanu Kulić uvedu u rijaliti!

Miljana Kulić koja trenutno boravi u "Zadruzi" pre nego što je kročila u prvi rijaliti šou program bila je fan pevača.

Ona je producenta “Zvezda Granda” non stop zvala telefonom kako bi je spojio sa tadašnjim takmičarima. Kako nije mogao da je se oslobodi Žika Jakšić je nju predložio kao takmičara za rijaliti "Maldivi".

- Žika me pozvao mesec dana pred početak našeg rijalitija "Maldivi", negde u maju 2015. Rekao mi je da je očajan i da više ne zna šta da radi sa jednom devojkom koja ga neprestano zove. Napomenuo mi je da ona proganja pevače, kako ima preko 200 SIM kartica sa kojih uznemirava ljude u koje je zaljubljena. Molio me je da je ubacim u rijaliti da je skine sa grbače. Mi smo je pozvali na kasting. Čim je došla, naš producent je pričao s njom i posle nekoliko minuta mi je rekao: "Ovo je pravi materijal za rijaliti" - kaže izvor sa TV Hepi.

- Kulićeva se nije dugo zadržala u pomenutom rijalitiju jer je maltretirala ostale učesnike zbog čega su je uputili na pregled kada je dobila i određenu terapiju. To je delovalo na nju, pa se promenila i počela da sarađuje sa produkcijom. Miljana je sad ubedljivo najpoznatija rijaliti zvezda - ističe sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

Izvor: Alo!
Foto: Nikad nije kasno-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.