STARIJI SAM OD NJENOG OČUHA: Marko progovorio o Luninoj porodici i otkrio da se sreo sa Anabelom pre Zadruge!

Marko Miljković je izneo nove detalje iz odnosa sa Lunom Đogani, a dotakao se i njene porodice, koja se poslednjih godina često provlači kroz medije.

Marko je prvo rekao kako su se Luna i on ljubili u "Zadruzi" tokom njene veze sa Slobom Radanovićem, a zatim je izneo još jednu zanimljivu činjenicu. Ovoga puta u sve je upleo njenu mamu Anabelu Atijas i njenog očuha Andreja Atijasa.

- Veoma dobro poznajem Lunu. Upoznao sam je od glave do pete. Stariji sam od njenog očuha pet godina - rekao je Marko u emisiji Ognjena Amidžića.

- Tako je. Mamim muž je mlađi od moje mame dvanaest godina, a Marko od mene je stariji dvanaest godina - dodala je Luna, koju je Marko ispravio, istakavši da je od nje stariji, ipak, trinaest godina.

- Ko razume shvatio je, Andrej pozdravljam te. Ja moram da priznam nešto. Prva stvar koja je mene zaintrigirala za Zadrugu je Lunina mama, koja mi je u jednom kafiću gde smo se sreli pre Zadruge 1, rekla da je Luna potpisala ugovor. Anabela i ja smo se sreli pre nego što je Luna ušla. Tu me je zagolicala - nastavio je Miljković.

Izvor: Blic
Foto: marko.miljkovic/Instagram

Pogledajte još