PORODICA ŠAULIĆ: Zahvaljujemo se svima koji su pomogli da dostojanstveno ispratimo našeg Šabana

Porodica Šaulić izdala je zvanično saopštenje u nedelju, 24. februara, dva dana nakon što je kralj narodne muzike Šaban Šaulić sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Prošlo je sedam dana otkako nas je napustio suprug, otac, deda, tast, svekar, kum, brat, prijatelj, veliki čovek i umetnik Šaban Šaulić.

Želimo da se zahvalimo svim poštovaocima Šabanovog lika i dela iz celog sveta na bezbrojnim izrazima saučešća, podršci, i saosećanju u našem bolu. Hvala našim kumovima, prijateljima, familiji, saradnicima, kolegama, Predsedništvu i Vladi Republike Srbije, medijskim kućama, upravi i zaposlenima na Novom groblju, diplomatskim predstavništvima u Nemačkoj, čelnicima grada Beograda, kao i svim ostalima koji su pomogli da lakše prebrodimo težak period i dostojanstveno ispratimo našeg Šabana.

Posebnu zahvalnost na prijateljstvu, podršci i bezrezervnoj pomoći dugujemo Predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i članovima negove porodice, Ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću sa porodicom, ministru odbrane Aleksandru Vulinu i njegovoj supruzi Nataši Vulin, pokrajinskom sekretaru Vojvodine za socijalnu politiku Predragu Vuletiću i njegovoj porodici, generalnom sekretaru predsednika Republike Srbije Nikoli Selakoviću sa porodicom, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću sa porodicom i predsedavajućem predsedništva BiH Miloradu Dodiku.

Sa neizmernom zahvalnošću i poštovanjem,

Gordana Šaulić sa decom

Šaban Šaulić sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju 22. februara, a na večni počinak ispratilo ga je oko 5.000 ljudi.

Izvor: Novosti.rs
Foto: sabansaulic/Instagram

Pogledajte još