SEKA ALEKSIĆ OTKRIVA KOLIKI UTICAJ NA NJENU KARIJERU IMA VELJKO PILJIKIĆ: Moj suprug je najbolji menadžer

Seka Aleksić gostovala je u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" i tom prilikom otkrila razloge zbog kojih se u medijima ne pojavljuje toliko često.

- Pojavljujem se samo kad imam razlog za to. Razlog je novi album, koncert, a sad da pričam kako je moj sin, da li je prvu reč izgovorio, to je potpuno nebulozno. Ovde dolaze razne ličnosti iz rijalitija, nisam iz tog sveta i ne želim da dolazim u emisije kad nemam razlog za to - istakla je Aleksićeva.

Seka je u poslednjem periodu snimila nekoliko hitova, a poslednji je singl specifičnog naziva "Zakuni se u k*rvu", koji je naišao na odličan odziv publike, ali pevačica je otkrila da nije bila baš sigurna da li bi tu pesmu trebalo da snimi. Takođe je istakla i da je njen suprug, Veljko Piljikić ujedno i njen menadžer i da mu taj posao odlično ide.

- Kad imaš dobru pesmu sve drugo je smešno, nije bilo u planu da je snimim. Autor mi je rekao da, ako pesma bude hit da ću ga voditi na Maldive. Odustala sam kada sam čula deo sa k*rvom. Onda su doterali aranžman i snimila sam je. Sve pesme za koje sam rekla da neće biti hitovi su bile najveći hitovi. Moj suprug je moj menadžer od kada smo se upoznali, niko ne može da vodi moju karijeru bolje od njega, fenomenalno se snašao - ispričala je Seka.

Izvor: Pink.rs
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.