TO JE JEDNA MUČENICA, ŽIVOTINJA: Dragan Marinković Maca salvom uvreda upućenih Mariji Karan naišao na osudu javnosti

Voditelj i glumac Dragan Marinković Maca, komentarišući incident koji se dogodio između Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana, izazvao je mnoštvo negativnih reakcija na društvenim mrežama.

Naime, njegovo skandalozno izlaganje o ženama, kao i psovke i uvrede koje je, u televizijskom nastupu, uputio i glumici Mariji Karan, deli se na internetu.

- Protivpožarnim aparatom čoveku slomila auto... Pametna žena... Pa kako bih joj j**** mat** u us**! A, ne, ne, to nije nasilje, to je jedna uvređena žena, mučenica, koja je uzela protivpožarni aparat, životinja, uzela i slomila mu auto. Stop nasilju nad muškarcima - rekao je Maca u jednoj emsiji.

- Majku vam j****, ne mafijajte, idite ručak napravite, skuvaj supu, radi nešto. Jaka, pala, pa ustala. Ona je mučenica?! Fuj! - ispričao je, između ostalog i uz salvu psokvi i uvreda, voditelj.

Ovakav stav Marinkovića, koji očigledno smatra da je u redu štititi muškarce tako što će se vređati žene, naišao je na osudu na društvenim mrežama.

Voditelju u komentarima poručuju da treba da ga bude sramota jer ne postoji nikakvo opravdanje za ovakve izjave, kao i da ga treba "skinuti sa televizije".

Izvor: B92.net
Foto: BALKAN INFO - Zvanični kanal - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još