MIKI ĐURIČIĆ ISPOLIVAO NADEŽDU BILJIĆ, ZADRUGARKA PORUČILA: Bićeš mrtav (VIDEO)

Otkako je ušla u rijaliti "Zadruga", Nadežda Biljić samo pravi haos. Iako tvrdi da je prebolela Mikija Đuričića i da joj se on zapravo gadi, ne propušta priliku da spomene koliko je on "ispao gad" prema njoj, kao i nekadašnja prijateljica, Suzana Perović.

Milan Milošević je okupio zadrugare za stolom kako bi prodiskutovali o dešavanjima u kući, ali i kako bi im postavio pitanja gledalaca. Jedno je bilo upućenu upravo Nadeždi.

- Ako si rekla da su Miki i Suzana bili zajedno pre rijalitija, onda to znači da si ti njoj uzela dečka, a ne ona tebi - rekao je Milan.

- Da, tako je - bila je ironična Nadežda, a onda nju je Milan takoreći naterao da pojasni na šta je mislila.

Ona je tada rekla da je samo iznosila informacije spolja i da se tako pisalo po medijima. Ipak, reč po reč, Nadežda je toliko iznervirala Mikija, da je on prišao i polio je nečim što je imao u flaši, a podsećalo je na hladnu kafu.

- Jeb*m ti mamu u pi*ku, nemoj da ja pričam šta znam o tebi - poludela je Nadežda, a onda su krenuli da razmenjuju uvrede:

- Kur*o raspala - vikao je Miki.

- Mamu ti je*em - uzvratila je njegova bivša.

- Mama mi je mrtva za tvoju informaciju - odgovorio je Đuričić.

- Za ovo ćeš da mi platiš debelo, je*aću te dokle god sam ovde - nastavljala je Nadežda.

- Ti ćeš nekog ku*vom nazivati, pre podne se je*eš sa Čolakom, poslepodne sa mnom - nije popuštao Miki.

- Eto vam vaš je*eni Miki i puš*te ku*ac - rekla je Nadežda i skinula bubice, a onda posle nastavila:

- Bude li ovaj čovek posle rijalitija dočekao dan, ozbiljan će problem imati, ja javno sada govorim, ovaj čovek je mrtav i bukvalno i za mene, klošarčina - obratila se Nadežda majci i prijateljima.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još