PLAŠI SE INFORMACIJA KOJE ĆE IZAĆI NA VIDELO! Sloba podnosi tužbu zbog knjige o Luni: Tužiću ih!

Pevač Slobodan Radanović uveliko radi na novim pesmama, ali i na projektu "Pinkove Zvezde" gde je u ulozi žirija sa bivšom ženom Kristinom Kijom Kockar.

Radanović ne krije da se sa Kijom konsultuje u vezi pesama, ali i da se tokom snimanja "Pinkovih zvezda" svašta događa ispod stola.

- Njoj se sviđaju. Ja sam iskren, kad mi se nešto sviđa ja njoj kažem, kad mi se ne sviđa neki deo u pesmi ja joj i to sve kažem, ali do sada je imala sve super pesme - rekao je Sloba i otkrio atmosferu sa snimanja.

- Zabavljamo se odlično na "Pinkovim zvezdama", žiri je top, baš smo snašli i već smo ostvarili pozitivnu energiju između nas, Kristina je do mene. Šutne me ispod stola ponakad, ja samo štipam. Nekad se domunđavamo što se tiče kandidata, a nekad i privatno nešto - objasnio je pevač.

Sinoć je održana promocija knjige u kojoj je opisana ljubav Radanovića i njegove bivše devojke Lune Đogani u Zadruzi 1, što pevača nije nimalo oduševilo.

- U toj knjizi se provlače neke moje slike, niko me nije ni pitao za to. Ako objave neke stvari o meni za koje budem imao osnova da ih tužim, ja ću da ih tužim - rekao je Radanović.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.