LUNA USRED PROGRAMA UŽIVO PLAKALA ZBOG SLOBE: Sve sam dala za nekog ko se stideo da kaže da je bio sa mnom! (VIDEO)

Luna Đogani sinoć se ponovo prisetila bivšeg dečka Slobe Radanovića i briznula u plač dok je pričala o njemu.

Ne mareći što su u tom trenutku njeni cimeri vodili raspravu tokom "Igre istine", koja je emitovana uživo, Luna Đogani je sa Milanom Petkovićem započela razgovor o Slobi Radanoviću sa kojim je bila u vezi u "Zadruzi 1".

- On je mene iskoristio i šutnuo kada mi je bio najpotrebniji. Želim da mu se svaka moja suza obije o glavu, neka spava u parama, neka ih jede od muke. On kada legne u krevet nije srećan, a mogao je da bude - govorila je Luna Milanu, koji je rekao da se slaže sa njom.

- Najviše me boli kada se pogledam u ogledalo i pomislim da nikada neću biti ona Luna od pre rijalitija. Ta devojka mi mnogo nedostaje. Sve prođe, slava i pare, ali ono unutra ostaje. Ja sam to sve izgubila. Sve sam dala za nekog ko se stideo da kaže da je bio sa mnom. Ovde se kleo u mene, ja sam bila u stanju da dam ruku. Verovala sam mu i mogla sam da se zakunem da me neće izdati ovako. Poštovala sam ga - pričala je Luna kroz suze, ne mareći što njen sadašnji dečko Marko Miljković sedi udaljen samo nekoliko metara.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.