POBEDNICA ZADRUGE NA METI MANIJAKA: Kristina Kockar dobija pretnje od fanova Lune Đogani?!

Nakon intervjua u kojem je rekla da je Luna Đogani nudila seks njenom bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću i ukoliko ona pobedi u “Zadruzi 2” da će to biti najveća sramota Srbije, pevačici su počele da stižu mnogobrojne pretnje, da će je neko sačekati i prebiti.

- Kiji na telefon stižu poruke preteće sadržine. Pišu joj kako ona nema prava da priča svašta u javnosti i da tome treba stati na put, da se čuva jer će je neko sačekati i prebiti. To su uglavnom fanovi Lune Đogani. Ona se kao i do sada nije preterano obazirala na to, ali kako su poruke postale učestale, ona ozbiljno razmišlja da ode u policiju i prijavi sve - kaže izvor blizak pevačici.

Podsetimo, sve je krenulo nakon intervjua koji je Kija dala za televiziju IDJ, gde se ona osvrnula na blogerkine tvrdnje da je žrtva i da su Kija i Sloba ceo scenario unapred isplanirali.

- Da sam htela, poslala bih svog muža kod Bijonse, a ne sigurno kod Lune Đogani. Jesam njemu rekla da bude opušten, ali se sećam svojih reči: Nemoj slučajno da si nešto uradio tamo, poljubio neku i slično. Ta priča da sam ga nagovorila je nebuloza. Nisam ja mogla da nagovorim Lunu Đogani da se posle sedam dana skine mom mužu u toaletu i da mu se nudi i da govori da je baš briga šta ja osećam - rekla je Kija i nadovezala se:

- Naravno, Slobodan je takođe kriv jer duguje meni, nema sumnje. Ali ona ne može da pravi žrtvu od sebe jer se skinula mom bivšem mužu i nudila se za seks, plus je govorila da treba ja da se povučem i sklonim. Još kad sam ušla imala je milion prilika da se promeni, ali nije, imala je seks na pet metara od mene, a nije se pitala kako se osećam. Dakle, nije se pokajala i još je rekla kako bi isto sve uradila - istakla je Kockareva.

Zbog izjava o Luni nije prvi put da Kija dobija pretnje od njenih fanova, a u intervjuu za IDJ osvrnula se upravo i na ljude koji joj prete, kao i na celokupnu Luninu porodicu.

- Ti ljudi nisu normalni jer oni koji podržavaju ljubavnicu sa raznim epitetima i tu njenu porodicu koja umesto da se bavim njom i da je opere na neki način i da je usmeri, oni su je opet bacili tamo da kao zarađuje za porodicu. Ja sam zarađivala za svoju porodicu i pomagala svojoj majci, pa posle sam se školovala pošto može i da se školuje - objašnjava pevačica i osvrće se na blogerkine fanove:

- Ti njeni fanovi - meni to više deluje kao da sam im ja iritantna, pa hajde nju da vole. Više tu vidim mržnje prema meni nego ljubav prema njoj. Tako sam, nažalost, videla i u njenoj majci.

Kija je istakla da je ponosna na svoju majku što nije takva i što je ostala dostojanstvena.

- Lunu najviše boli to što sam ja uspela, zato sam joj bolna tačka. Tako da sve te priče da pokuša da bude žrtva padaju u vodu i tu sam da podsetim na to. Najveća greška im je bila što sam ja bila njegova žena jer neko drugi bi možda i digao ruku na sebe i poklekao, ali ja nisam takva, hvala bogu! Zbog svega toga, ako ona pobedi, smatram da je to jedna velika sramota Srbije - bila je surovo iskrena Kija.

Izvor: Blic.rs
Foto: kijakockar_official/Instagram

Pogledajte još