UDARIĆU TI VASPITNU: Ljuba histerisala na Aleksandru, neće više da trpi njeno ponašanje! (VIDEO)

Gledaoci su sinoć postavljali pitanja zadrugarima, tačnije njih je čitao Milan Milošević. Publiku je zanimalo zašto Ljuba Pantović daje podršku i pomaže zadrugarima koji nisu u dobrom odnosu sa njenom ćerkom Aleksandrom Subotić.

- Da li je moguće da više savetuješ Anu, Matoru i Sanju šta da pričaju i kako da odgovaraju kada su se svađale sa Stanijom i Aleksandrom - glasilo je pitanje za Ljubu Pantović.

- Anu Korać nikada nisam tešila i savetovala. Matoru i Sanju tek nisam. Pomagala sam Matoroj šta da kaže Staniji. To sam komentarisala. Aleksandra veoma si neotesana. Kada sam ja Anu nunala i tešila. Sram te bilo. Bezobrazna, jedna nevaspitana osobo. Ako i dalje misliš da meni ovde praviš te face. Ja ti kažem da ne pokušavaš da vidiš gde su mi granice. Je l' ti jasno? Lažna trudnice. M*rš u p*čku materinu - vikala je Pantovićeva, a Aleksandra je demantovala:

- Hvala mama, evo Ana ti tapše, tapše ti ćerka. Hvala majko! - vikala je Subotićeva.

Ljuba je potom otkrila ko je njoj za vreme veze sa Davidom Dragojevićem prenosio informacije.

- Moja dva glavna informatora o tome šta ti radiš i kako radiš žive preko puta tebe. Sve znam, sve sam znala i znaću. Svi se udavite u svojim go*nima. Svaki korak sam vam znala. Prestani da si takva, sledeći put kada mi kažeš mrš znaj da ćeš da popiješ vaspitnu, kunem ti se - zapretila joj je kao majka ćerki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još