MEŠAO JE DROGU, LEKOVE I ALKOHOL, BIO JE NASILNIK I ČUDOVIŠTE: Bivša žena iznela strašne optužbe protiv Džonija Depa

Glumica Amber Hard na sudu je ovoga puta detaljno opisala kako je izgledao brak sa Džonijem Depom i kako ju je pod dejstvom alkohola, droge i lekova maltretirao.

Njihov brak, kao što je poznato, završen je iznošenjem prljavog veša a onda se nastavio na sudu, na kom su i dan danas. Glumica Amber Hard optužila je Džonija Depa za nasilje, dok je on rekao da ona zapravo samo želi da izvuče od njega novac.

Nedavno je održanonovo suđenje, kada je Amber do detalja opisala njihov odnos dok su živeli zajedno.

- Na alkoholu i drogi on je bio nasilnik i čudovište. Kombinovao je drogu i lekove i u tim stanjima sam bila prestravljena. Posle se ne bi ni sećao šta je sve radio. Volela sam ga i zato sam mu verovala da će se promeniti i prestati sa svim, ali to je bila laž - ispričala je ona.

Njih dvoje su, podsetimo, bili u vezi pet godina, dok su u braku proveli dve godine. Ona je i ranije na sudu iznosila detalje među kojima je bilo i sledeće:

- Celu noć je pio i drogirao se. Ujutru kad sam se probudila, dočekao me i počeo da me maltretira. Tog dana me izudarao više puta, pljuvao me, gađao flašama... plašila sam se za svoj život.

Izvor: Blic
Foto: New You Media - Youtube/Printscreen

Pogledajte još