OTKRIVENI DETALJI STANIJINOG BRAKA SA RUSOM: Nije bilo zbog papira i bilo kog interesa, već iz ljubavi!

Starleta Stanija Dobrojević se tokom razgovora sa Elvirom Ivazović prvi put se osvrnula na svoj neuspeli brak i javno priznala da je bila u venčana dve godine. Iako su pre osam godina mediji pisali o tome da se Stanija udala u Americi, ovo je prvi put da je starleta javno priznala ovaj detalj iz privatnog života.

Ja sam dva puta bila prošena. Jednom sam imala brak od dve godine, bez dece, naravno. Ali mi nije padalo na pamet da rađam decu pre 30. godine, jer sam želela da ostvarim svoje hirove, ciljeve – rekla je Stanija, ali nije želela da otkrije ko joj je bio suprug.

Iz Stanijinog PR tima su potvrdili ovu informaciju.

U pitanju je bio mlad dečko koji je stranac, nije sa našeg podneblja. To je bilo odavno, ima više od pet godina kako su se rastali – navode Stanijini saradnici, iako nisu želeli da otkrivaju više detalja o tačnom razlogu razvoda. Ipak, kako tvrde, to nije bio brak iz interesa:

Nije bio u pitanju brak zbog papira i bilo kog interesa, već naprotiv.

Još tokom Stanijinog učešća u „Farmi 1” 2011. godine, pisalo se o njenom braku, iako je starleta tvrdila da je samo u vezi. Ipak njena majka Slavica tada je potvrdila da ima zeta i da je u pitanju Rus Vladimir Ukraintski.

Tačno je da su se Stanija i Vladimir venčali u Las Vegasu. To se dogodilo u septembru prošle godine, a potom su otišli na Havaje – rekla je Stanijina mama Slavica.

Pomenuti Rus je čak nakon rastanka potvrdio celu priču.

Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponele su nas emocije – izjavio je tada Vladimir.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.