Nova sezona u Magacinu

Uz zvuke Juniora Jacka, jednog od najpoznatijih i najboljih house di-džejeva, otvorila su se vrata nove sezone kluba „Magacin“

Otvaranje je obeležila i nenormalna gužva, tolika da u klubu ne možete normalno da stojite... Ali je zato sve ostalo na nivou i napravljeno baš za sve mlade, fency, moderne i poslovne ljude, ili one koji bi želeli to da budu , za sve one koji žele uveče da vide, i da budu viđeni.

Junior Jack je dobro poznat beogradskoj publici, jer je ovde nekoliko puta gostovao, i uvek pravio odličnu atmosferu. I sada je bilo tako. Ne previše komercijalan, a opet odličan house. Oduševljava sve koji ga vole. Mada, ovde di-džej i nije toliko važan, jer je ovo jedan od klubova gde se svraća bez obzira ko pušta (muzika je koncipirana uvek na house muzici), klub ima stalne goste. To pokazuje i pozicija di-džeja, a to je visoko iznad vrata, i često ga ni ne vidite.

Junior Jack je italijanski di-džej i producent house muzike. Pravo ime mu je Vito Lucente. Objavio je 1999. godine singl „My Feeling“. U saradnji sa Richardom Greyom 2000. godine svetlost dana ugledao je i singl „U Look Fanastic“, nakon još nekoliko singlova, postaje najpoznatiji po ultrapopularnom hitu „E samba“, 2003. godine, u kojoj meša house zvuke i komercijalnu muziku, i „Stupidisco“. 2004. godine. Video za ovaj spot su obeležile i mnoge kontroverze, čak je u nekim zemljama bio i zabranjen, a postoji i necenzurisana verzija. Posle kratke pauze u diskografiji prošle godine, 2006., objavio je dva odlična singla „See You Dancin“ i „Dare Me“ sa Shenom.

S obzirom na spektakularno otvaranje, gostovanje popularnih house di-džejeva, i na veliku zainteresovanost posetilaca, klub „Magacin“ će imati uspešnu sezonu.

Slike sa događaja možete pogledati ovde.

Tekst: Nada Veljković
Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još