ZADRUGARKA OPLELA PO DAVIDU DRAGOJEVIĆU: Aleksandra Subotić otkrila šokantne detalje njihove veze

Aleksandra Subotić je u jednom trenutku tokom učešća u rijalitiju "Zadruga 2" planula pa je izgovorila šta joj je sve njen bivši verenik, David Dragojević radio i koliko ga je, kako kaže trpela.

- Nisam upadala na televiziju zato što sam nenormalna budala, nego zbog njega jer sam mislila da mu Mina pravi klopku. To što sam ja uradila bio je čin ljubavi, napravila sam takvu budalaštinu kakvu niko ne bi napravio. Nemoj više da s*reš! Što si bio sa mnom onda? - ispričala je ona besno.

- Vozio je mrtav pijan kola, ja sam se istraumirala, polomio je telefon. Mislila sam da ćemo da poginemo. Uroljao se od votke, posvađao se sa sestrom i bacio telefon i počeo da skače po njemu. Mrtav pijan je bauljao po ulici. Krenuo je peške, ja sam krenula za njim, a njegova mama mi je vikala da ne idem za njim. Skinula prsten i gađala ga njim. Sprečavala sam ga da ide iz kuće. Uzeo mi je ovako ruku i polomio nokte. Kako me je po ruci zakačio, nokti su mi bili krvavi i u hanzaplastima. Posle toga je zbrisao. Njegova mama mi je rekla da se tako ponašao i njegov otac Goran - ispričala je dahu Aleksandra, zbog čega se David razbesneo.

- Molim Dejana i Dalilu da kače sve što se tiče nje. Je l' ti šmrkao tata kokain? Ti si mog tatu dva puta videla. Ako spominje mog, ja ću da udarim i te kako na ovog. Nikad pijan nisam vozio.

- Vozio si pijan, lomio si mi nokte, ja sam tebe trpela - požalila se Subotićeva.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.