DANIJEL KREJG U GLAVNOJ ULOZI: Počelo snimanje novog filma o Džejmsu Bondu

Producenti filma o Džejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, juče su potvrdili početak snimanja najnovijeg filma o čuvenom tajnom agentu! Od Alberta R. Brokolija iz "EON Productions" kompanije i studija "Metro Goldwyn Mayer", a u režiji Kerija Džodžija Fukunage dolazi nam film u koje Danijel Krejg, po peti put tumači lik koga je stvorio Jan Fleming, agenta 007!

Reditelj, Keri Džodži Fukunaga potvrdio je da će u filmu glavne uloge tumačiti i Rejf Fajns, Naomi Haris, Rori Kinir, Li Sejduks, Ben Visšo, Džefri Rajt, Ana de Armas, Dali Bensalah, David Denčik, Lašana Linč, Bili Magnusen i Rami Malek.

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Snimanje novog filma o agentu 007 biće u "Pinewood" studiju u Ujedinjenom Kraljevstvu, u Londonu, Italiji, na Jamajci i u Norveškoj.

- Uzbuđeni smo što se 25. film o Bondu vraća na Jamajku, sa Danijelom koji po peti put tumači ovu ulogu. Vraćamo se na mesto gde je Fleming stvorio ovaj legendarni lik i gde su "Doktor No" i "Živi i pusti druge da umru" snimani - izjavili su producenti filma.

U naše bioskope, ovaj očekivani nastavak stiže 9. aprila 2020. godine!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još