ĆERKA MARIJA PRESREĆNA: Verica Šerifović pobedila kancer dojke?!

Verica Šerifović se lečila na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. Pevačica je operisala je rak dojke.

Majci pop zvezde Marije Šerifović lekari su na redovnom pregledu otkrili maligne promene zbog kojih je hitno imala hiruršku intervenciju na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, Marija se od majke nije odvajala.

- Verica je prošle godine tokom rutinskih kontrola otkrila da ima promene na dojci. Doktori su je odmah uputili na dodatne analize i dijagnostifikovali su joj kancer. Marija je bila očajna kad je saznala da joj je majka bolesna. Odmah ju je odvela kod najboljih stručnjaka. Kad su im lekari rekli da je rak u prvom stadijumu i da može da se reši operacijom, odahnule se - otkriva izvor i dodaje da je pevačica operisana čim je postavljena dijagnoza.

- Marija ju je posećivala u bolnici svakog dana. Donosila joj je sve što joj je trebalo, brinula o njoj, trudila se da je oraspoloži, iako ni njoj samoj nije bilo lako. Bila joj je najveća podrška i nije joj dozvoljavala da ni na trenutak posustane. Vodila je računa da je niko ne uznemirava. Zbog toga je samo najbližim prijateljima ispričala istinu o Veričinim zdravstvenim problemima. Želela je da joj obezbedi preko potreban mir tokom oporavka - dodao je izvor.

Majci i ćerki je teško palo i čekanje rezultata posle operacije, koji su pokazali da zvezda narodne muzike više nema rak.

- Kad su čule da je sve u redu, bile su presrećne. Otad Verica ide na redovne preglede i kontrole, a vratila se poslu i nastupima. Marija je neverovatno vezana za majku, pa je za nju prethodna godina bila veoma bolna - zaključuje izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: vericaserifovicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.