KORAK ISPRED: Severina je prva slavna osoba u Hrvatskoj koja će dobiti Viber paket nalepnica

Severina Kojić je prva slavna osoba u Hrvatskoj, koja je ostvarila saradnju s Rakuten Viber, jednom od vodećih svetskih platformi za razmenu poruka - lansiranjem vlastitog paketa nalepnica. Tokom godina, nalepnice, popularnije zvane stikeri, postale su vrlo popularan način komunikacije na Viberu i pokazale se kao jedna od najpopularnijih karakteristika Vibera. Stikeri su izuzetno zabavan i šaren način da se izrazimo u čet okruženju te imaju mogućnost pretvaranja u vrlo poželjan način komunikacije, ne samo krajnjim korisnicima, već i za hiljade brendova i slavnih osoba.

Sledeći primer međunarodnih zvezda kao što su Šakira, Lukas Podolski i mnoge druge, koje imaju svoje Viber pakete nalepnica, jedna od najpopularnijih pop pevačica Severina dobila je svoj paket nalepnica, čime je omogućila svojim fanovima da na zanimljiv i duhovit način ostanu u toku s njenim radom.

Severinin paket Viber nalepnica sadrži šarolike, šarmantne i zabavne nalepnice, s poznatim naslovima ili stihovima pesmama, poput "Verujem u te", "Ovo će biti dobra noć predosećam", "Moje prijateljice," Dobrodošao u klub "", Kuda za vikend? " "Mili moj", itd.

Verujemo da će se mnogi identikovati s njima, jer se mogu lako primeniti u svakodnevnim situacijama. U paketu nalepnica nalazi se nekoliko pesmama s njenog novog albuma "Halo", dok ostale nalepnice sadrže naslove iz ponešto starijih pesama. Preuzimanje Severina nalepnica vrlo je jednostavno i lako te potpuno besplatno. Osim Hrvatske, Severinin paket Viber naljepnica moći će se preuzeti i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji.

Saradnja Severine i Vibera dokaz je da je Severina zaista kraljica regionalne muzičke scene i uvek korak ispred, baš kao i Viber. Lansiranje Severininog paketa Viber nalepnica najavljeno je za 16. maj 2019., odnosno na dan službene promocije njenog novog albuma. Jedva čekamo!

Autor: Promo
Foto: Jelena Balić/Promo

 

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.