ĐOLE ĐOGANI OTKRIO KAKO JE SPASAO BRAK BAKIJU B3: Žena je htela da ga ostavi zbog učešća u rijalitiju!

Đole Đogani uživao je sa suprugom Vesnom na odmoru, a onda otkrio sve detalje rijaliti porodice, o kojima do sada ni jedan od članova familije, inače učesnika rijalitija, nije želeo da govori. Naime, pevač i denser je otkrio da je upravo on spasao brak Bakiju B3, koji je bio poljuljan nakon učešća u "Parovima 7".

- Vidite da sam pocrneo, meni treba samo dva dana. Meni je to u krvi - pohvalio se Đole kako je "dobio" boju na moru.

Pevač smatra da je njegov brat Baki napravio grešku kada je ušao u rijaliti, pa je priznao da je upravo on bio taj koji je razgovarao sa njegovom ženom koju, je ubedio da ne ostavi densera.

- Po meni, njemu je rijaliti više oduzeo nego što mu je doneo. Ništa niko u rijalitiju ne dobija, dobro možda neke parice, naročito ovi što su već imaju ime. Rijaliti, on je bio ime, rešio je probleme, dobro je sa ženom, ona je bila jako ljuta, ona je zvala mene, postojala je situacija da je htela da ga ostavi, ali kada je izašao on onda se sve sredilo - rekao je Gagi.

On je progovorio i o svom učešću u rijalitiju.

- Ne, ne bi ja, ne znam za koje pare ja ne bih ušao u rijaliti. A Vesna, šta, ona bi sedela tamo, šta bi radila, ništa - rekao je Đogani, a onda se plavuša nadovezala.

- Nisam za to, ne bih bila interesantna, ali, on jeste - uz osmeh je rekla Vesna u emisiji "Glamur".

Izvor: Kurir.rs
Foto: djoganivesna/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.