ZAŠTO JE POSLAO SLIKE?! OVO JE NEMOĆ: Ana ignorisala Filipovu rođendansku čestitku, David uputio poruku Mijatovu (VIDEO)

Ana Korać slavi 25. rođendan, a među čestitkama i poklonima našli su se i darovi Filipa Mijatova, iako takmičarka tvrdi da sa njim nije bila u emotivnoj vezi.

- Draga Ana, Veliki šef ti od srca čestita rođendan i želimo ti mnogo zdravlja, sreće i ljubavi i što više dana provedenih u Zadruzi - pisalo je u poruci Velikog šefa.

Žurka se održava u dnevnoj sobi Bele kuće, a Ana je odenula izazovnu, usku haljinu crvene boje, i ne razdvaja se od svog dečka, Davida Dragojevića.

Slavljenica je bila presrećna kad je ugledala brojne poklone, među kojima ima i plišanih meda, a rasplakala se kada se setila svog oca, kao i kada je pročitala poruke majke i tetke.

- Na današnji dan rođena je najlepa devojčica! Slavilo se tri dana, a najviše deda Borko, jer si bila jedina devojčica u porodici. Hvala ti što si pružila ljubav i pažnju svojim roditeljima. Hvala ti što svojim osmehom razoružavaš svako zlo i nepravdu. Tvoja veličina se ogleda u tome da ne vraćaš istom merom. Imaj na umu da ne postoje samo dobri ljudi, već i oni koji žele da te povrede. Uvek treba naći hrabrosti da oprostiš. Tvoj tata je bio i ostao tvoj anđeo čuvar. Volim te najviše na svetu, tvoja mama - napisala je Anina mama.

Zadrugarka je dobila poklon i od Soraje Vučelić, iako su se pojavile spekulacije da je starleta prekinula njihovo prijateljstvo.

- Nedostaješ mi. Nikad ne žali što si neke osobe upoznala u životu. Ne možeš biti gubitnik, pobedićeš kad shvatiš da svaka istina ima eksplozivnu snagu - navela je Soraja u poruci.

Filip Mijatov, takođe, nije propustio priliku da Ani čestita rođendan, poslavši i poklon, ram sa njihovim zajedničkim fotografijama, koje su nastale odmah nakon njene estetske operacije, a uz to i jeftin puder, maline i tortu.

- Draga Anči, jednog juna posle mnogo godina setićeš se ovog rođendana. Pričaćeš svojim klincima čudnu priču nalik bajke. Bio jednom jedan... Uhvaćena u zamku da se radi o jednoj psihičkoj i fizičkoj izdržljivosti na rubu ljudskih mogućnosti. Glavni junak bio je jedan zgodan mladić koji je pun adrenalina voleo do smrti. Bio je sposoban, požrtvovan, pažljiv, čovek koga su sve poželele za sebe, a on je izabrao nju - glasila je poruka Mijatova, koju slavljenica nije želela da pročita do kraja.

David Dragojević nije krio srdžbu kada je video Filipove poklone, uz komentar:

- Kakav kreten što je poslao slike. Ovo je nemoć! - rekao je David.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još