ZAŽALILA ZBOG SVOG PONAŠANJA: Miljana Kulić uputila izvinjenje Sanji Stanković, otkrila šta se dešavalo nakon diskvalifikacije iz Zadruge (VIDEO)

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga 2" zbog fizičkog napada na Jovanu Tomić Matoru, a imanje u Šimanovcima, nakon njenog odlaska, napustila je i njena majka Marija, kao i sinčić Željko.

Bivša takmičarka obratila se fanovima uživo putem Instagrama, nešto posle ponoći, i pokušala da objasni situaciju u kojoj se našla, uputivši izvinjenje Sanji Stanković, opisujući dogodovštine sa Zolom, kao i šta se dešavalo te večeri, kada je izbačena iz programa.

- Sada sam dobro, tri dana mi je trebalo da se oporavim od šoka. I zbog toga što mi se desilo u "Zadruzi", ali i napolju. Pošto vidim da sam pogrešno shvaćena - želim da se izvinim svim silovanim ženama. Nisam mislila nikog da uvredim kada sam to izgovorila Sanji Stanković, a izgovorila sam jer je ona jedna obična raspala k**vetina koja je samo dodavala gas u svađi, a i kada su me tukli. Videli ste taj klip verujem! Tukli su me i silovali. Fizički su me napale i jedna i druga dok sam pevala pesmu Nori i samo iz tog razloga sam izgovorila to za silovanje. Stojim iza toga da je slagala, kao i što sve laže, pa i za vezu sa Matorom, da bi je narod sažaljevao. Nisam to rekla da bih povredila silovane žene. Imam dve sestre, majku, i ja sam žensko, i svesna sam kakav je to pakao - rekla je Miljana.

- Što se Zole tiče, ja sam kriva, ne tražim opravdanje. Nisam smela da dozvolim neke stvari, trebalo je ranije da presečem. Izgovorila sam mu užasne pretnje, van svake pameti. To sam izgovorila samo zato što mi je bilo užasno loše, pozlilo mi je. Ni ne sećam se šta sam izgovorila, a klip sam odgledala samo tri sekunde i nisam mogla više - pokušala je da se opravda.

- U jednom momentu, bila sam u produkciji. Dali su mi so i vodu i slanu supu jer mi je pritisak bio 70 sa 40. Potom sam se puna besa vratila i desilo se to sa Zolom. Mene ljubav u rijalitiju ubija, to znate u šest mojih učešća, a znam da prave ljubavi u rijalitiju nema, to je dokazano. Zola nije izašao iz "Zadruge" zbog mene, nego zbog novca jer sam u apartmanu dobila pare za dve nedelje unapred. U toaletu sam mu rekla da od diskvalifikacije i kazne nema ništa, da je to priča za malu decu. Čak i ako dođe do toga, ja sam mu rekla da sam spremna da uđem u "Zadrugu 3" na nekoliko meseci i da mu to isplatim. Tek kad je izbrojao koliko novca sam imala, on je krenuo. Ne za mnom, nego za novcem. Kada je bacio kolica dečja ja sam poludela i isterala ga iz stana, rekla mu da se spakuje za sat vremena - objasnila je Miljana Kulić.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.