"DAN ZA VAS U UŠĆU" BY DRAGANA JOVANOVIĆ: Probudi hrabrost! Pokaži ko si!

Letnji meseci su idealna prilika da više pažnje pokloniš sebi, opuštanju i sopstvenoj spoznaji, ali i aktivnostima u kojima uživaš i zabavljaš se. Leto je i idealna prilika da daš sebi oduška i pokažeš svetu otvorenosti svu lepotu koju nosiš u sebi.

Ovo leto ti donosi priliku da naučiš da pokažeš ko si i da se izdvojiš u masi. Na jedinstvenomdogađaju "Dan za vas" koji UŠĆE Shopping Center organizuje u saradnji sa Draganom Jovanović, trenerom za lični razvoj, u subotu 22. juna imaćeš priliku da stekneš veštine i znanja kako da pokažeš svetu svoju autentičnost.

Autentični ljudi su magični! Oni žive svoju istinu. Jer nije lako ostati dosledan sebi kada nas život iskušava i konstantno nam daje mogućnosti da trgujemo – da damo malo sebe zbog egzistencije, ljubavi, interesa. Zato se lični brend (harizmatičnost) stvara i teško održava. To je ozbiljan i predan rad na sebi.

Kako se vraćamo sebi, zbog čega nam se stvaraju "rupe" u identitetu, šta znači fraza "pravo ja", saznaćeš u
Ušću u subotu 22. juna od 18 časova.

Sve što je potrebno do tada da uradiš jeste da svoju prijavu pošalješ u inbox na Facebook ili Instagram profilima UŠĆE Shopping Cenetra.

Zakorači smelo u svoju autentičnost!

Vidimo se u Ušću 22. juna!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.