TRPEO PSOVKE I PESNIČENJE: Žika Nikolić napadnut tokom snimanja - uhapšen napadač

Mionička policija je uhapsila muškarca koji je juče, pred početak emisije "Žikina šarenica", koja se emitovala uživo iz Mionice, pesnicom udario autora i voditelja te emisije Živorada Nikolića, objavilo je Udruženje novinara Srbije.

Uhapšen je Slobodan P. (50) iz mioničkog sela Sanković. On je pred početak emisije, oko 9.30 časova, traktorom uleteo u pešačku zonu, gde su se odvijale pripreme za početak emisije, objavljeno je na sajtu UNS-a.

Vozač je traktorom oborio postavljenu žardinjeru i velikom brzinom ušao u pešačku zonu, i na taj način ugrozio bezbednost oko 30 ljudi koji su došli na snimanje emisije.

Onda je prišao autoru emisije Žiki Šarenici i pesnicom ga udario u predelu glave. Nikolić, na sreću, nije zadobio povrede, a traktorista mu je uputio više pogrdnih reči, među kojima je, kako se saznaje: "J***m ti majku pedofilsku."

Navodno je Nikolić u prvi mah pomislio da je čovek koji je bio na traktoru došao da ga pozdravi, međutim, on ga je, čim mu je prišao, udario pesnicom u glavu.

Incident se dogodio pola sata pred početak emisije. Mionička policija je vrlo brzo uhapsila Slobodana P. zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšeni ima psihičkih problema i 2017. godine mu je izrečena mera psihijatrijskog lečenja.

Izvor: RTS
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još