ŽIVEO SAM NA KORICI HLEBA: Živorad Nikolić ispričao detalje iz svoje mladosti

Voditelj Živorad Nikolić, koji je nedavno sa RTS-a prešao na Pink, ispričao je detalje iz života koje do sad nisu bili poznati.

- Mama mi je omogućila da je ostavim još od 14 godine. Navikao sam da se snalazim, da živim normalno. Dešavalo se dok sam studirao da mi zatrebaju pare, živeo sam u studenstkom gradu, dođem kući u Jasikovac, potražim ono malo para što sam imao sa namerom da tražim od roditelja nešto para, ali vidim da se oni muče i da nemaju, pa se vratim i bez toga. Bilo je dana kad smo kao studenti živeli na korici hleba i malo mleka i to je bilo super, ali shvatiio si da moraš nešto da doprineseš i pomogneš koliko možeš svojoj porodici - rekao je Žika.

- Danas deca od 30 do 35 godina očekuju suviše. Nenormalno je da danas deca čekaju da ti odeš da kupiš burek, a oni se izležavaju. Kad ustanu ljuti su, jer nemaju šta da pojedu - zaključio je poznati voditelj.

Sanja je poručila Žiki da treba da ih odvede u super provod pošto je promenio televiziju. Njegov odgovor je dokaz koliko mu znači podrška supruge Zorane.

- Dogovoreno, šta god želite. Samo nemojte da preterujete, samo ovo društvo ovde i moja žena, Moja Zorana. Ona je kontrola. Bez nje ništa. Prihvatite odmah, jer je to rešenje - rekao je Žika u Magazinu IN.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Printscreen/YouTube

Pogledajte još