ŽESTOKA SVAĐA BIVŠIH LJUBAVNIKA MAJE I DI-DŽEJA: Marko, ti si jadnik, imaš komplekse! (VIDEO)

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Aleksandra Subotić i Maja Marinković su došle do zaključka da Marko Miljković neće osvojiti neku od nagrada, jer se ne ponaša lepo prema Luni Đogani, za koju zadrugari znaju da ima veliku podršku publike kraj malih ekrana.

- Divne drugarice, vređaju se tokom emisije, a sad pričaju o Marku i meni. Ogovaraju se, a kao se vole. Strašno! Odvratno mi je što sam ovo videla - rekla je Luna.

- Sa Stanijom, Majom i Aleksandrom imam svađe. Ništa mi ovo nije čudno. Stanija je pokušavala da manipuliše. Aleksandra je podržala Maju koja se mešala Luni i meni u vezu. Što se tiče Maje, imam okej odnos. Probao sam da je poštujem, ali nije bila dobra, izmišljala je svašta. Meni je drago da takve osobe imaju takvo mišljenje o meni - rekao je Marko, a ubacila se Aleksandra da komentariše:

- On je pričao o glasovima sa Lunom, to smo videli malopre. Luna to zna, ali se pravi luda - govorila je Subotićeva.

- Marko je ološ. Dno dna! Pun kompleksa. Prevario je Manuela koji mu je pomogao da izađe iz onog sela. Previše si jadan, da bi mogao da osvojiš bilo šta. Mislila sam da si normalan dečko, ti si jedno go*no - govorila je Maja, a onda je Marko ponizio:

- Dokazao sam kakav si ološ. Džukelo mala, smrdi ti dole, zbog toga ništa nisam hteo, pa sam gore ubacivao. Mrš,  separeušo mala, radiš posao za dve hiljade - rekao je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još