POVRATAK U OSAMDESETE: Izaberite idealan kupaći kostim

Sve i da vam je telo u top-formi, ovog leta na plaži ćete sakriti znatno veću površinu kože nego prethodnih godina. Tako, naime, nalaže modni trend, a najviše će mu se obradovati dame koje žale što im stomačić nije ravniji.

Ako se opredelite za dvodelne modele kupaćih kostima, računajte na to da je donji deo toliko dubok da će sigurno prekriti pupak. Uz to, kako je na bokovima poprilično podignut, vizuelno će izdužiti noge i učiniti vas višom nego što jeste.

Gornji delovi su najrazličitiji - sa bretelama ili bez njih, pertlaju se, vezuju, imaju karnere... Sa dvodelnim, potpuno se ravnopravno takmiče jednodelni, koji pokazuju svu lepotu ženskih bokova, nalik na one kakve su osamdesetih nosile zvezde serije "Čuvari plaže". Bilo da su napred otvoreni sve do struka ili da otkrivaju samo mali deo dekoltea, uglavnom se sa njih vijore karneri.

Najzastupljeniji su modeli u crvenoj, žutoj, beloj, boji kože i lavande (često su gornji i donji deo dvodelnih izrađeni u različitim bojama), a od dezena preovlađuju cvetni i prugasti.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još