LUNI POVEĆALI DOZU LEKOVA: Bojim se da me Marko ne ostavi kao Sloba!

Luna Đogani od kako je kročila u rijaliti nije prestala da priča o lekovima i terapijama na kojima je. U jednom trenutku joj je zbog istih bilo i veoma loše, pa joj je buknulo i lice, te je onda morala da se bori i sa novim problemom. Međutim, sada je, pred sam kraj, imala i noćne more, zbog čega su joj lekari pojačali terapiju.

Kako prenose mediji niko nije znao šta se tačno dešava jer je Luna u poslednje vreme imala noćne more.

- Ona se jako plaši da će joj se dogoditi isto što i prošle godine i da će je kao Sloba Radanović i Marko Miljković ostaviti pred samo finale. Takođe se boji i da nije popravila utisak i da će kada izađe ponovo čuti loše komentare na svoj račun - kaže izvor.

Lekari koji brinu o učesnicima "Zadruge 2" ak su se i konsultovali sa Luninim doktorom koji joj je pojačao dozu lekova i savetovao da ne misli o finalu i bilo čemu što je na to podseća.

I Luna je sama primetila da joj se stanje pogoršava te je u jednom trenutku izjavila:

- Kada sam ušla ovde nadala sam se da ću popraviti utisak. Kako se bliži kraj sve više tonem, a na moje stanje utiče i veza sa Markom i stalne trzavice. Brine me što nisam do kraja popravila sliku o sebi. Volela bih da me ljudi više ne vide kao onu koja je pokvarila brak Kiji Kockar i Slobi Radanoviću.

Izvor: Blic.rs/Informer
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još