SINOVI I JA SMO MNOGO PATILI: Emina Jahović otkrila sve o odnosu sa Mustafom nakon razvoda braka

Nedavno je obelodanjeno da je Emina Jahović ponovo u ljubavi sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a pevačica potvrđuje da je srećna i ispunjena.

Iako nije želela mnogo da detaljiše o ljubavnom životu, Emina je priznala da je zadovoljna na svim poljima.

- Ja sam srećna, volim kad sam zaljubljena i kad mi se dešava nešto na emotivnom polju. Istina je da sam konačno ispunjena na svim poljima i nadam se da će sad sve biti kako treba - rekla je pevačica za magazin "Story".

Poslednjih nedelja pisalo se da je njen bivši suprug Mustafa Sandal besan zbog toga što njihovi sinovi Jaman i Javuz provode suviše vremena sa Sadetinom, kao i da joj je zbog toga pravio neprijatne situacije.

- Mustafa nije tip koji provaljuje u letnje vikendice i viče na mene. To nije radio ni kad smo bili u braku, a kamoli sada - navela je Emina i dodala da je sa bivšim mužem u odličnim odnosima.

Pevačica je priznala da su se njena deca teško navikla na činjenicu da im mama i tata više ne žive zajedno.

- To je teško i meni i njima, mnogo smo patili. Posebno je teško Jamanu, starijem sinu, koji je svesniji cele situacije. Na svu sreću, on je razumno dete. Bolji je dobar razvod nego loš brak - iskrena je bila pevačica u pomenutom intervjuu.

Izvor: Blic.rs/Story
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. robija says

    pa si od patnje brze bolje otisla drugom sponzoru u zagrljaj…Cekaj bre Emina daj da vidimo kolko bre tebi treba da skupimo ..da zavrsimo vise sa tim

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.