OMOGUĆILA SAM IM ONO ŠTO SEBI NISU MOGLI! Luna otkrila šta misli o Marku i Slobi: Drago mi je što sam im pomogla!

Pobednica druge sezone "Zadruge", Luna Đogani je posle skoro dve godine odnela prvo mesto, a po izlasku iz Bele kuće sačekala su je brojna iznenađenja koja su joj priredili njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani.

Međutim, krah koji je doživela u vezi sa Markom Miljkovićem i dalje je glavna tema u javnosti, kao i svađa koja se desila u samom superfinalu sa Stanijom Dobrojević.

- Videla sam neke sitnice koje su me zabolele, ali sad kad vratim vreme, nisam ni trebala da tako odregujem. To govori o njima, a ne o meni - rekla je Luna.

Mišljenja o emocijama Marka Miljkovića prema njoj su podeljena, dok neki smatraju da ju je on iskreno voleo, neki ipak misle da joj je jedini cilj bio što bolji plasman. Đoganijeva je samo želela da zaboravi na sve što joj se sa njim desilo, ali nije mogla da sakrije kako se oseća kada ga neko spomene.

- Neka misle šta god hoće. U mom životu više nema prostora da razmišljam o lošim stvarima. Šta osećam? Ne znam, sećam se samo lepih trenutaka. Samo sam shvatila da nekad treba isključiti srce, a uključiti mozak - priča pobednica druge Zadruge.

Slobodan Radanović je kao njen ljubavnik u prošloj sezoni "Zadruge" zauzeo visoko četvrto mesto, a Marko Miljković koji je sa njom raskinuo samo dan pred završetak "Zadruge 2", drugo. Luna je ostala skromna i priznala da joj je drago što im je pomogla da ostvare svoje ciljeve.

- Ja sam uvek bila skromna i nisam nikad volela sebe da uzdižem, ali drago mi što sam im pomogla i što sam im omogućila da imaju nešto što ranije nisu mogli sebi da priušte - izjavila je Luna za kraj.

Izvor: Pink.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.