NE PLAĆA ALIMENTACIJU OD KADA SMO SE RAZVELI: Ivan Marinković prespavao ročište, Goca pobesnela!

Ivan Marinković nije se pojavio u Prvom osnovnom tužilaštvu zbog tužbe koju je protiv njega podigla bivša supruga Goca Tržan zbog neplaćanja alimentacije za ćerku Lenu.

Zastupnik maloletne Lene i Goce Tržan rekao je da će tražiti tešku sankciju.

- Danas je trebao da bude glavni pretres za krivično delo nedavanje izdržavnja. Ivan Marinković je već dva puta već pravosnažnom presudom osuđen zbog istog krivičnog dela", otkrio je advokat. Imamo popis imovine, imamo sve, imamo i blokadu računa. Za sada sud nije uspeo da sprovede izvršenje rešenja - rekao o je advokat.

- I mi imamo te informacije i njegov branilac je danas izjavio da je završio sa tim pa ćemo videti kako će se izjasniti. On je priznao izvšenje dela, s tim da on nema para i kada bude imao, platiće - rekao je advokat, dodajući da mesečna alimentacije iznosi 12.000 dinara i da faktički od razvoda on ne plaća alimentaciju.

- Neko je dva puta već platio dug koji je imao i to je jedini način da on plati kada mu se pripreti zatvorom - rekao je advokat.

- Ne izmiruje on, izmiruje neko drugi - dodala je ogorčeno Goca, a na pitanje da li je sledeća mera zatvor za Ivana, pevačica je samo dodala: "Znaš li ti, druže, gde živiš"!

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.