NEĆE JOJ OPROSTITI: Matora i Sanja Stanković odlučile da tuže Miljanu Kulić

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković otkako su pred milionskim auditorijumom u protekloj sezoni "Zadruge" priznale svoju ljubav, počele su da kuju i velike planove. Kako vreme odmiče, devojke ih i ostvaruju, jedan po jedan, ali ne kriju da su otišle do pakla i nazad zarad svojih želja i snova.

Takođe, Jovana je istakla da udarac mikrofonom koji je "zaradila" od Miljane Kulić, nikome ne bi oprostila, pa tako neće ni njoj. Kako se navodi, par je načuo da temperamentna Nišlijka žali što joj nije iskopala oko, a ukoliko je tuže, da planira da dostavi papir iz ludnice da je duševno bolesna.

Hoćeš li tužiti Miljanu Kulić za napad?

- Naravno. To nikome ne bih oprostila. Udarila me je drškom mikrofona, a donji šiljak mi se zario u obraz. Bukvalno je jedan deo kože i mesa otpao, pocepala mi je i desni, a na obrazu je ostala rupa - otkrila je Jovana

- Čule smo da je Miljana pričala da joj je žao što Jovani nije iskopala oko. Rekla je da slobodno možemo da je tužimo, ali će ona priložiti papir iz ludnice da je duševno bolesna. Ali u tom slučaju, Marija Kulić, koja je njen staratelj, dobiće kontratužbu. Marija će dobiti još jednu tužbu za govor mržnje. U lajvu je govorila da nas dve treba ubiti zbog toga što smo u vezi - dodala je Sanja.

Kako je protekao razgovor sa Sanjinom majkom Brankom, kojeg ste se pribojavale?

- Kako smo se nadale, dobro smo se udale. (smeh) Neka Jovana kaže, ona je gore prošla. Ja sam otišla da spavam, a njih dve su ostale do jutra da razgovaraju. Doduše, često sam ustajala i prisluškivala - rekla je Sanja.

- Sa Brankom sam se zbližila nakon prve sezone i ona me je lepo prihvatila, što je svim gej parovima veoma bitno. Imala je puno pravo da mi zameri svađe i teške reči jer je Sanjina majka. Rekla mi je - Znam da tako nisi mislila, ali je bilo ružno i za gledanje i za slušanje - dodala je Jovana.

Kakvi su sad vaši planovi? Našle ste stan?

- Moja mama nam je našla stan dok smo bile u 'Zadruzi', ali sada već planiramo da kupimo svoj životni prostor - objasnila je Sanja.

Kada kupite stan, šta je sledeći korak? Dete?

- Volela bih da Sanja rodi dete, jer ona decu obožava i ima ogromnu želju da postane majka. Žao mi je što u našoj zemlji to još nije definisano zakonom jer obe želimo da budemo roditelji - otkrila je Jovana.

- Pričale smo o tome, zaista bih želela da rodim svoje dete. Vantelesna oplodnja je opcija koju razmatramo - priznala je Sanja.

Šta biste promenile da možete?

- Ne bih ni ušla u 'Zadrugu 2'. Eto, to bih promenila - iskrena je bila Sanja, koja se zadrugarima u drugoj sezoni pridružila naknadno, i samo zubog svoje devojke Jovane.

- Ne bih ništa menjala jer sve što smo zamislile, uspele smo da izguramo. Platile smo visoku cenu, prošle smo kroz pakao da bismo došle do raja - ispričala je Jovana.

Kako si podnela napade na Sanju da se bavi prostitucijom?

- Jezivo, jer mi se čini da su meni te optužbe teže padale nego njoj. Da mene neko optuži za takvu stvar, odmah bih tražila da me izvedu iz rijalitija da dam izjavu, a Sanja je drugačije reagovala. Iako je Sanja u mnogim stvarima dominantna, tada sam imam potrebu da je zaštitim - rekla je Jovana.

Izvor: Kurir.rs/Alo.rs
Foto: matora23/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.