SLOMILA SE NAOČIGLED SVIH: Nataša Bekvalac plakala na nastupu u Crnoj Gori

Nataša Bekvalac poslednjih meseci je veoma emotivna, što je i javno priznala, a sada i dokazala. Pevačica se na iznenađenje svih koji su se našli na njenom nastupu u Igalu u Crnoj Gori rasplakala dok je izvodila pesmu "Ponovo".

Nataša od svakog nastupa napravi spektakl, ali ovaj put su je savladale jake emocije. Iako je cele noći bila raspoložena i pevala je red balada, red bržih pesama, mahala publici i slala im poljupce, u jednom momentu se slomila.

Očigledno je da Nata nije prevazišla sve loše što joj se dogodilo u poslednje dve i po godine, počev od razvoda od Ljube Jovanovića, pa do udaje za Luku Lazukića, a potom i porodičnog nasilja koje je doživela od njega i teškog procesa razvoda, kroz koji trenutno prolazi.

Nataši, čim je zapevala svoju omiljenu pesmu "Ponovo", su krenule suze. Uspela je samo da otpeva "Voli me iz inata", a potom je zažmurila i prepustila publici da peva umesto nje. Kada je shvatila da ceo klub uglas peva refren njene pesme, pevačica ih je oduševljeno gledala, a potom stavila ruku na grudi i počela da plače i jeca.

U jednom momentu, Nata je pokušala da nastavi sa pevanjem, ali je uspela da otpeva samo jedan deo pesme, pa zamolila publiku da nastavi dalje, jer ona nije imala snage.

Izvor: Kurir.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još