VEČE ZA MUŠKARCE 1. AVGUSTA U BIOSKOPU KOMBANK DVORANA: Specijalna projekcija filma "Paklene ulice - Hobs i Šo"

Veče posvećeno pripadnicima jačeg pola uz nastavak akcione franšize "Paklene ulice - Hobs i Šo" biće održano u četvrtak 1. avgusta u 20h u Kombank Dvorani.

U Večeri za muškarce, na koju su naravno pozvane i dame, sve posetioce očekuju zabavni program pre projekcije, kao i brojni pokloni i vredne nagrade. Najsrećniji posetilac dobija automobil Toyota C-HR na ceo jedan vikend.

Za ovakav užitak pobrinuli su se: Autokomerc karting centar, energetsko piće Rock Star, Toyota Srbija, magazin Auto Bild, frizerski salon Old Boy Barber Shop i gaming centar Portal Gaming World.

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom sveta, franšiza "Paklene ulice" sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa u filmu "Paklene ulice - Hobs i Šo".

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu "Paklene ulice /", 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film "Hobs i Šo" eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu "Paklene ulice", rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe.

Film će se na redovnom repertoaru naći od 1. avgusta, a više informacija o rezervaciji i kupovini karata potražite na www.kombankdvorana.rs

Portal nadlanu.com vodi vas na specijalnu projekciju filma "Paklene ulice - Hobs i Šo"! Pošaljite nam svoje podatke (ime, prezime, broj telefona) na e-mail tatjana.misovic@color.rs i osvojite 2 ulaznice za ovu projekciju! Srećno!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.